Disclaimer

Aansprakelijkheid

Voorgerecht.nl is zorgvuldig ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Voorgerecht.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

Verwijzingen naar andere websites & informatie van derden

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. Voorgerecht.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Voorgerecht.nl redigeert de op haar site aangeboden informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site. Ondanks de zorg die voorgerecht.nl besteedt aan de correcte verwerking van gegevens door derden en alle andere informatie op deze site, kunnen onvolkomenheden voorkomen, waardoor voorgerecht.nl de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens niet kan garanderen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van voorgerecht.nl (huisstijl, foto’s, ontwerpen etc.) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Deze website bevat gegevens die zijn beschermd door copyright en andere wet- of regelgevingen van derden, en deze zijn daarom op dezelfde wijze beschermd.